Om Danske Taleskrivere

Hos Danske Taleskrivere hjælper vi dig, hvis du vil holde en tale, der skal sidde lige i skabet. Uanset om det er en tale til familiefesten, generalforsamlingen eller det helt store politiske møde på tv. Vi er professionelle, diskrete og hurtige.

+1.200

tilfredse kunder

10 års

erfaring med taler

25 sprog

kan vi oversætte til

Hvem er Danske Taleskrivere - og hvad kan vi hjælpe med?

Vi er nørder. Vi elsker nemlig sprog - især det danske. Vores stifter, Trine Bitsch, er retoriker med mange års erfaring indenfor taleskrivning. Du har måske set hende på DR eller læst hendes artikler i Jyllands-Posten eller hos Ritzau, hvor hun deler ud af sin store viden. Herunder fortæller hun om, hvorfor Danske Taleskrivere er en succes.

VI GARANTERER:

Altid personlige

En tale fra Danske Taleskrivere er din tale. Vi skriver den i samarbejde med dig, så den bliver så personlig som muligt.

TILPASSET SITUATIONEN:

Altid skræddersyet

Når vi skriver tale til dig, er den altid tilpasset den situation, hvor talen skal holdes. Vi har erfaringen på alle områder.

HELT ANONYMT:

Altid diskretion

Vi arbejder altid med fuld diskretion. Alle taler skrives med os som anonyme og professionelle ghostwritere.

Gratis tips og tricks

Hvis du gerne vil blive klogere på det at skrive en god tale - eller få tips og trick til at holde en tale uden at blive meget nervøs - så er her en masse spændende og helt gratis artikler.

Læs endnu flere artikler her!