Det kan vi hjælpe dig med

Har du brug for hjælp til at skrive en tale helt fra bunden? Eller vil du bare have os til at rette noget, du allerede har skrevet? Vi afholder også kurser i taleskrivning og performance hos virksomheder og skoler.

Få rettet din tale

Fra 999
 • Du skriver selv en tale.
 • Vi retter din tale grundigt og professionelt igennem.
 • Du modtager vores guide til at holde en god tale.
Populær

Vi skriver din tale

Fra 2.899
 • Vi interviewer dig grundigt over telefon eller mail.
 • Vi udarbejder sammen stikord og idéer til talen.
 • Du får skrevet en professionel tale af en uddannet retoriker.
 • Du modtager vores guide til at holde en god tale.
Populær

LÆR AT HOLDE TALE

Fra 699
 • Få styr på nervøsiteten.
 • Lær dit kropssprog at kende.
 • Træn din stemmeføring.
 • Få styr på vejrtrækningen.
 • Mulighed for 1:1 coaching.
 • Online er også muligt.
 • Du får professionelle sparring og træning til at blive en sikker taler.

Workshop:
Få styr på retorikken

Fra 9.999
 • Vi har skræddersyet forskellige workshops, som gør dine elever eller medarbejdere bedre rustet til at skrive og holde gode taler.
 • Vi kan også speciallave et forløb lige efter dine ønsker.
 • Hyr os som professionalle rådgivere i taleskrivning.

Danmarks bedste taleskrivere

Hos Danske Taleskrivere har vi et dygtigt og professionelt hold af erfarne taleskrivere, der står klar til at hjælpe dig i mål med din næste tale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan hyre os fra tale til tale, men vi kan også tilbyde et fast samarbejde omkring dine eller din virksomheds taler. Så drømmer du om at brænde igennem, så lad os indlede et samarbejde. Vi har stor erfaring inden for et bredt spektrum af talegenrer. Vi skriver årligt hundredvis af både personlige og organisatoriske taler. Så overlad trygt opgaven til os.

Du vil opleve, at vores taleskrivere altid skræddersyer din tale, så den formidler dine ord i dit sprog. Vi ved om nogen, at de allerbedste taler er personlige, så derfor vil en tale skrevet hos Danske Taleskrivere altid have dit DNA-aftryk.

Det kræver ofte en tæt dialog. Derfor prioriterer vi altid god tid, når vi indleder et samarbejde. For os er det vigtigt, at talen forbliver din, også selvom vi har struktureret og modelleret den. De bedste resultater opnår vi typisk gennem en længere samtale.

Vi interviewer dig derfor grundigt, så vi forstår, hvad du gerne vil formidle og hvordan. Og hvis du er på helt bar bund med, hvad der bør siges, så er vi selvfølgelig også parate til at rådgive dig, så du får en god modtagelse på din tale.

Fast samarbejde med en taleskriver

Vi hjælper mange travle erhvervsledere, der har brug for at prioritere deres tid benhårdt. Vi oplever, at det kan være en stor lettelse for mange ledere, at der bliver taget professionel hånd om deres taler.

For selv i organisationer og virksomheder, hvor der er kommunikationsfolk ansat, er det ikke nødvendigvis sikkert, at de har kompetencerne i taleskrivning.

Vi samarbejder med rigtig mange erhvervsledere, der selv har for travlt til at skrive de gode taler. Og når vi spørger dem, hvad de vil fremhæve ved vores samarbejde, er det typisk vores evne til lynhurtigt at forstå dem og deres virksomhed – og dermed få dem til at fremstå troværdige og i øjenhøjde.

Men den helt åbenlyse fordel ved at hyre os som fast samarbejdspartner er, at vi kan tilføre en lethed til den tunge virksomhedsjargon, der nogle gange opstår. Vi arbejder helt generelt med strategisk brug af billeder, metaforer og gentagelser, så de ledere, vi skriver for, kommunikerer konsistent, kompetent og troværdigt.

FÅ HJÆLP OG SPARRING PÅ DIN PERFORMANCE
En del af jobbeskrivelse for en leder, lyder på at stille sig op på ølkassen for at holde tale, men det er ikke alle, der nyder at indtage den rolle. Men alle kan få en god oplevelse med den rigtige træning.

Vi tilbyder derfor vejledning til erhvervsledere, så de fremstår mere overbevisende i deres mundtlige kommunikation. Vi sætter ind, hvor der er potentiale til forbedring. Vi guider til bedre kropsholdning, stemmebevidsthed, gestik og meget mere.

100 % DISKRETION
Vi tilbyder et hundrede procent fortroligt rum. Det betyder, at vi aldrig afslører vores kunder. Hverken de kendte eller ukendte. Privat- eller erhvervskunderne. Vi arbejder med et hundrede procent tavshedspligt, så du kan være helt sikker på, at vi aldrig afslører dig som kunde.

Hvad er vores spidskompetencer?

Vi skriver, vi uddanner og rådgiver i taler - og vi glæder os til at hjælpe dig med din. Det gælder uanset om du er privat- eller erhvervskunde. Hos os er alle taler vigtige.

Derfor prioriterer vi også altid god tid til at sætte os i dit sted. Vi sætter alt ind på at forstå dig, dine behov og dine ønsker. Men vi rådgiver dig selvfølgelig også til, hvad der er hensigtsmæssigt, så du kommer til at fremstå ovenpå, når du leverer din tale.

Når du hyrer Danske Taleskrivere kan du være hundrede procent sikker på, at vi arbejder med din tale, indtil du føler dig stolt over at holde den. Derfor vil et samarbejde også betyde en dialog frem og tilbage. Og hvis vi imod forventning ikke rammer spot on, så retter vi selvfølgelig lige indtil, du står med en tale, du ikke kan vente med at holde.

Vi giver dig altså vores ord på, at når du hyrer Danske Taleskrivere, så kommer du til at imponere dine gæster, medarbejdere eller dit publikum.

SKÆDDERSYET FORLØB TILPASSET DINE BEHOV
Vi dikterer aldrig, hvordan et forløb omkring en tale skal strikkes sammen. Vi har dog en række forslag og erfaringer med, hvad der virker godt. Men hvis du har en anden idé eller nogle specifikke behov, fordi du f.eks. er ordblind, så tilpasser vi os selvfølgelig efter dine ønsker.

Det kan være, at du foretrækker, at vi skriver talen sammen. Det kan også være, at du har brug for at øve den igennem med os. Hos Danske Taleskrivere tilpasser vi altid vores arbejdsgange efter dine behov. For os er det absolut vigtigst, at du som kunde føler dig godt tilpas. For vi kan levende forestille os, hvor overvældende det kan være at uddelegere noget så personligt som en tale. Alle vores ydelser – hvad end det gælder skrivning, undervisning eller rådgivning - er derfor skræddersyet til dig.

TIDSPRES ER INTET PROBLEM
Mange af vores kunder oplever et tidspres. Nogle oplever en skriveblokering, for andre driller strukturen, mens en anden gruppe simpelthen vil sige for meget på for lidt plads. Vi kan som regel træde til med meget kort varsel. Så fortvivl ikke, selvom det haster. Vi finder altid en god løsning, så du ender med at holde den tale, du har drømt om.

Bestil din tale på engelsk hos os

Hos Danske Taleskrivere samarbejder vi med dygtige amerikanske kollegaer. Det betyder, at vi også garanterer samme faglige niveau, når vi leverer taler på engelsk.

Det kræver en helt særlig sprogforståelse at forstå de nuancer, vi har i sproget. Danske taler lader sig ikke oversætte en til en til engelsk. Det skyldes, at vi har en række sproglige billeder og talemåder på dansk, som simpelthen ikke findes på engelsk – og omvendt.

Når vi skriver din tale på engelsk, har vi derfor altid vores amerikanske kollegaer til at læse med. Det er din garanti for, at din engelske tale er hundrede procent korrekt og er let at holde uden mærkeligt billedsprog, som enten ikke passer til talesituationen, eller som er direkte forkert.