FAQ - ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp til at skrive en tale helt fra bunden? Eller vil du bare have os til at rette noget, du allerede har skrevet? Vi afholder også kurser i taleskrivning og performance hos virksomheder og skoler.

Skriver I både taler for private og erhvervskunder?
Ja, vi har specialiseret os i at skrive taler i alle tænkelige genrer. Fra festtaler til politiske og organisatoriske taler. Vi er et hold af professionelle taleskrivere, som i dag lever af vores passion. Og vi har mange års erfaring i alle typer af taler.

Hvilke taler står I bag? Vi røber aldrig navne på kunder, hverken kendte eller ukendte. Men vi kan afsløre, at vi har mange forskellige typer af kundegrupper. Politikere, store og små erhvervsledere, rektorer, lobbyister, forpersoner, brudepar og så skriver vi selvfølgelig masser af andre personlige festtaler.

Hvordan foregår et samarbejde?
Vi sørger altid for en meget tæt dialog med dig som kunde. Vores filosofi er simpel. En god tale er personlig. Vi interviewer dig derfor meget grundigt, inden vi griber fat i tastaturet. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sætte ord på det, du ikke selv kan få formuleret ned. Dialogen er helt afgørende, så du ender med at få skrevet den tale, du drømmer om at holde.

Hvordan sikrer I jer, at samarbejdet foregår anonymt?
Et samarbejde med Danske Taleskrivere foregår i hundrede procent fortroligt rum. Alle vores taleskrivere har tavshedspligt, hvilket betyder, at du trygt kan dele helt personlige historier med os. Vi er dine ghostwritere og forbliver det, med mindre du selv beslutter noget andet.

Hvor lang tid skal I bruge på min tale?
Hos Danske Taleskrivere gør vi ikke noget halvt. For os er det vigtigt, at du får en tale, du er stolt af at holde. Derfor gennemarbejder vi også alle taler meget grundigt. Vi arbejder hverken med genbrug eller skabeloner hos Danske Taleskrivere. Det tager derfor typisk et par dage at skrive en god, personlig og gennemarbejdet tale, der har dit personlige udtryk og sprogtone.

Hvor længe før jeg skal bruge min tale, skal jeg kontakte jer?
Hvis du er i god tid, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os mindst nogle uger i forvejen, så du har god tid til at lære din tale at kende, når den er skrevet færdig af os. Men er du i tidspres, kan vi sagtens hjælpe dig alligevel. Ring eller skriv til os med det samme og få lavet en aftale.

Når I afleverer talen, kan den så blive rettet bagefter?
Ja, selvfølgelig. Hvis du har rettelser til din tale, sørger vi naturligvis for at tilføje det bagefter.

Hvad nu, hvis jeg ikke er tilfreds med talen, I har skrevet?
Vi har endnu ikke oplevet at aflevere en tale, som kunden ikke var glad for. For vi sørger altid for at holde den tætte dialog og efterfølgende justere og rette talen, så kunden bliver helt tilfreds. Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Hvad er jeres baggrund?
Alle taleskrivere hos Danske Taleskrivere arbejder professionelt med taler og har alle mange års erfaring. For det kræver en høj grad af retorisk indsigt at skrive gode taler. Du kan være helt sikker på, at du får skrevet din tale af en af landets bedste taleskrivere.

Can you write speeches in English?
Sure, we have very talented writers associated with the company. So feel free to contact us if you need a really good speech written in English.