Når talen skal skrives i en fart: Nu kan du bestille en turbo tale

Skrevet af Trine Bitsch

Skal din tale skrives i en fart? Enten fordi du er kommet sent ud af starthullerne, eller fordi du netop har fået taleopgaven? Vi skal nok hjælpe dig.

Selvom der er mindre end et døgn til, du skal holde din tale, kan vi hjælpe dig? Også selvom du endnu ikke har skrevet et eneste ord? Drop alt om præstationsangst og stress. Vi smider alt, hvad vi har i hænderne og skriver talen for dig med det samme. Men i weekenden holder vi fri, så det gælder kun i ugens hverdage.

En professionel og personlig tale på rekord tid

Det kan være nervepirrende at holde tale, især hvis talen skal skrives i en fart. Det kræver enten masser af tid eller den faglig indsigt og rutine at få skrevet en god og velklingende tale. Vi har et hold af professionelle taleskrivere, der er vant til at arbejde under tidspres. Så vi hjælper dig hellere end gerne med din tale, også selvom det haster. Vi har alle de retoriske redskaber, der skal til for at få skrevet en tale, der bare spiller.

Sådan foregår samarbejdet om en turbo tale

– Du ringer med en hasteforespørgsel
– Du får tildelt vores mest erfarne taleskriver
– Vedkommende ringer dig op og interviewer dig grundigt
– I aftaler talens indhold
– Din taleskriver går straks i gang med at skrive talen
– Du sidder klar til at godkende den
– Din taleskriver giver dig gode råd til, hvordan du kan holde den

Pris fra 4.499 kroner

Taleskrivning i fuld diskretion

Det er hundrede procent dig, der afgør, om andre skal vide, at du har fået hjælp hos Danske Taleskrivere. Vi røber aldrig nogensinde vores kunder til andre. Det betyder, at du kan få hjælp helt uden at bekymre dig, om andre måtte finde ud af det. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din næste tale. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan siger nogle af vores tidligere kunder

”Mange tak for hjælpen – det havde ikke været det samme uden din hjælp. ” (Anonym kunde)

“Tusinde, tusinde tak for hjælpen. Det har virkelig hjulpet mig! Håber, at jeg kan fremføre den lige så godt, som den er skrevet 🙂 (Anonym brudegom)

Kontakt Danske Taleskrivere

Har du brug for hjælp til at skrive en tale? Så kontakt os med det samme!

    Har du læst?