”DER ER EN TALER GEMT I OS ALLE”

Vil du gerne virke mere sikker og udstråle mere handlekraft, når du holder taler? Vores workshop Lær at holde tale hjælper dig til at blive opmærksom på de signaler, du udsender, når du rejser dig op for at tage ordet. Vi guider dig til at lære hvordan du med simple redskaber som din stemme, artikulation, timing og pauser, kan holde taler, der imponerer publikum.

Workshoppen vil veksle mellem oplæg, dialog og konkrete øvelser, som vi vil optage undervejs. Det giver en bedre forståelse af sin egen mundtlighed at se en selv fra andres perspektiv.

Nu kun 5.999 kr.

Vi arbejder med:

  • Præsentationsøvelser (optages)
  • Strukturen i en præsentation
  • Mundtlighed vs. skriftlighed
  • Artikulation, timing, pauser og vejrtrækning

Varighed 7 timer

Ekstra tilkøb:

  • Forløb på Fyn eller i Jylland
  • Specialdesignede forløb
  • Forplejning + lokaleleje
  • Forløb strakt over flere dage
  • Mere end fem deltagere
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 9% 0px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0px 9% 0px 0px” item_padding_1024_1280=”0px 0px 0px 0px”][icon_text box_type=”normal” icon_pack=”dripicons” dripicon=”dripicons-alarm” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”40″ title=”Skal det gå stærkt? Fortvivl ikke” separator=”no” text=”Tidspres behøver ikke ødelægge din næste tale. Vi har både tiden og ekspertisen!”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 9% 0px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0px 9% 0px 0px” item_padding_1024_1280=”0px 0px 0px 0px”][icon_text box_type=”normal” icon_pack=”dripicons” dripicon=”dripicons-phone” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”40″ title=”Vi sidder altid klar til at snakke med dig” separator=”no” text=”Vi kommer gerne med gode råd over telefonen. Bare ring nu på tlf. 61777660.”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 9% 0px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0px 9% 0px 0px” item_padding_1024_1280=”0px 0px 0px 0px”][icon_text box_type=”normal” icon_pack=”dripicons” dripicon=”dripicons-device-desktop” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”40″ title=”Fast samarbejde med Danske Taleskrivere?” separator=”no” text=”Vi kan være din virksomheds faste ekspert i taleskrivning og performancecoaching.”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

HVAD KAN DANSKE TALESKRIVERE TILBYDE?

Vi hjælper dig med at skrive din næste tale, uanset om du er i tidspres eller er nervøs for, om din tale virker efter hensigten. Vi har specialiseret os i at skrive taler, der rammer både hjerner, lattermuskler og hjerter. Vi har et stærkt hold af retorikere, der har kompetencerne til at gøre din tale uforglemmelig.

”Nogle er født til at stå på en scene, men selvom det ikke er alle, der har et naturtalent, så kan det sagtens læres, når blot du har den gode tale og mestrer de retoriske grundprincipper,” udtaler stifter Trine Bitsch.

Vi skriver taler i alle genrer. Hvad end du har brug for et sælgende oplæg til et lederseminar, en præsentation på dit studie eller en tale til din brud, så sørger vi for at formidle det du har på hjertet med respekt for dig og din personlige stil.