Skriv selv

Få rettet din tale professionelt

Vil du egentlig gerne selv skrive din næste tale, men er du nervøs for, om den også virker efter hensigten, så kan du få den finjusteret af en erfaren og professionel taleskriver.

Vi er vant til at guide folk videre i deres taleskrivningsproces, og vi kender alle de værktøjer, der skal til for at skrive en tale, der giver folk grund til at lytte.

Når du indgår et samarbejde med Danske Taleskrivere, så sørger vi for, at din tale kommer til at leve op til alle de uformelle regler, der er for god mundtlig kommunikation. Vi sørger for, at din tale får en klar rød tråd, fremstår mundtlig og frem for alt ikke bliver misforstået.

Når vi har rettet din tale igennem, godkender du naturligvis de rettelser, vi har fortaget. Et godt taleskrivningssamarbejde bygger på dialog og tillid, hvilket vi derfor altid prioriterer højt.

Du får naturligvis vores guide med, hvor vi giver 5 håndgribelige råd til, hvordan du holder din tale og undgå den værste nervøsitet.

VI SKRIVER DIN TALE

Vil du have skrevet en professionel tale? Så har Danske Taleskrivere eksperterne, der kan hjælpe dig. Læs mere her!

HASTER DET?

Skal du bruge en færdigskrevet tale inden for 24 timer? Så er turbo-talen en mulighed for dig. Læs mere her!

HVEM ER VI?

Vi hjælper privatpersoner, virksomheder, politikere og mange flere, der har behov for professionel hjælp til at skrive den gode tale. Læs mere her!

Hvilken pakke passer dig?

SKRIV SELV

Få rettet din tale professionelt
Skriv din tale selv, men få rettet den igennem af en professionel taleskriver. Få derudover en gratis guide med 5 gode råd til at holde den.

SKRIV MED

Bliv guidet af en erfaren taleskriver
Få personlig vejledning af en erfaren taleskriver. Du får talen rettet igennem bagefter og en gratis guide med 5 gode råd til at holde den.

FÅ SKREVET

Få skrevet din tale af en professionel
I tæt dialog med vores kompetente taleskrivere får du skrevet dit livs tale fra A til Z. Vi vejleder dig naturligvis også til, hvordan du holder talen.

Tips og tricks – gratis til dig:

Det siger nogle af vores mange kunder…

trine
info@kaspererling.dk