Skriv med


Bliv guidet af en professionel og erfaren taleskriver

Er du i tvivl, om hvordan du skal gribe opgaven an og få skrevet en lækker mundret tale, som slår benene væk under dine gæster, kollegaer, vælgere eller chefer? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Danske Taleskrivere er vi erfarne taleskrivere, og vi ved derfor, hvordan du forbereder dig på at skrive dit livs tale. Har du brug for sparring til, hvordan du griber opgaven an, så står vi klar til at guide dig. Fordelen ved at blive guidet af en erfaren taleskriver, i stedet for at bestille en færdigskrevet tale, er naturligvis, at du lære de tricks, der gør dig i stand til at skrive bedre taler fremadrettet.

Når du har skrevet din tale med råd og vejledning fra vores taleskrivere, så retter vi naturligvis talen igennem for dig, så du kan være 100 % tryg ved slutresultatet.

Når vi har rettet din tale, godkender du naturligvis de rettelser, vi har fortaget. Et godt taleskriversamarbejde bygger på dialog og tillid, hvilket vi derfor altid prioriterer højt.

Du får naturligvis vores guide med, hvor vi giver 5 håndgribelige råd til, hvordan du holder din tale og undgå den værste nervøsitet.

VI SKRIVER DIN TALE

Vil du have skrevet en professionel tale? Så har Danske Taleskrivere eksperterne, der kan hjælpe dig. Læs mere her!

HASTER DET?

Skal du bruge en færdigskrevet tale inden for 24 timer? Så er turbo-talen en mulighed for dig. Læs mere her!

HVEM ER VI?

Vi hjælper privatpersoner, virksomheder, politikere og mange flere, der har behov for professionel hjælp til at skrive den gode tale. Læs mere her!

Hvilken pakke passer dig?

SKRIV SELV

Få rettet din tale professionelt
Skriv din tale selv, men få rettet den igennem af en professionel taleskriver. Få derudover en gratis guide med 5 gode råd til at holde den.

SKRIV MED

Bliv guidet af en erfaren taleskriver
Få personlig vejledning af en erfaren taleskriver. Du får talen rettet igennem bagefter og en gratis guide med 5 gode råd til at holde den.

FÅ SKREVET

Få skrevet din tale af en professionel
I tæt dialog med vores kompetente taleskrivere får du skrevet dit livs tale fra A til Z. Vi vejleder dig naturligvis også til, hvordan du holder talen.

Tips og tricks – gratis til dig:

Det siger nogle af vores mange kunder…

trine
info@kaspererling.dk