”LÆR FORSKEL PÅ DET SKRIFTLIGE OG MUNDTLIGE SPROG”

Der er stor forskel på, hvordan vi kommunikerer skriftligt og mundtligt. Men den mundtlig kommunikation bliver ofte overset i undervisningssammenhæng. Det er en skam, fordi bedre mundtlighed i sidste ende kan gøre elever mere trygge og bedre til at gå til mundtlige eksaminer.

Som så meget andet læring, så kræver det bevidsthed og teknik at lære at stå foran andre og udnytte ens taletid. Derfor vil vi på workshoppen arbejde konkret med forskellen på skift og tale, så eleverne kan forstå, hvordan de med simple teknikker kan virke endnu mere overbevisende, når de holder oplæg eller går til eksamen.

Nu kun 6.999 kr.

Vi arbejder på workshoppen med:

  • At lære forskellen mellem skriftsprog og mundtlig sprog: Vi går på jagt i dagligdagen
  • Tretrinsraketter: Hvor kender vi dem fra? Hvorfor virker de?
  • Abstraktionsstige: Fra abstrakt til konkret sprog. Vi taler til øret.
  • Argumentationsøvelser: Vi tester den simple argumentationsmodel
  • At holde et lille oplæg/tale om noget jeg brænder for

Varighed 7 timer

Ekstra tilkøb:

  • Workshop på Fyn eller i Jylland
  • Specialdesignede workshops
  • Forløb over flere dage
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 9% 0px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0px 9% 0px 0px” item_padding_1024_1280=”0px 0px 0px 0px”][icon_text box_type=”normal” icon_pack=”dripicons” dripicon=”dripicons-alarm” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”40″ title=”Skal det gå stærkt? Fortvivl ikke” separator=”no” text=”Tidspres behøver ikke ødelægge din næste tale. Vi har både tiden og ekspertisen!”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 9% 0px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0px 9% 0px 0px” item_padding_1024_1280=”0px 0px 0px 0px”][icon_text box_type=”normal” icon_pack=”dripicons” dripicon=”dripicons-phone” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”40″ title=”Vi sidder altid klar til at snakke med dig” separator=”no” text=”Vi kommer gerne med gode råd over telefonen. Bare ring nu på tlf. 61777660.”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]
[qode_elements_holder number_of_columns=”one_column”][qode_elements_holder_item item_padding=”0px 9% 0px 0px” advanced_animations=”no” item_padding_1280_1440=”0px 9% 0px 0px” item_padding_1024_1280=”0px 0px 0px 0px”][icon_text box_type=”normal” icon_pack=”dripicons” dripicon=”dripicons-device-desktop” icon_type=”normal” icon_position=”top” icon_size=”fa-2x” use_custom_icon_size=”yes” custom_icon_size=”40″ title=”Fast samarbejde med Danske Taleskrivere?” separator=”no” text=”Vi kan være din virksomheds faste ekspert i taleskrivning og performancecoaching.”][/qode_elements_holder_item][/qode_elements_holder]

HVAD KAN DANSKE TALESKRIVERE TILBYDE?

Vi hjælper dig med at skrive din næste tale, uanset om du er i tidspres eller er nervøs for, om din tale virker efter hensigten. Vi har specialiseret os i at skrive taler, der rammer både hjerner, lattermuskler og hjerter. Vi har et stærkt hold af retorikere, der har kompetencerne til at gøre din tale uforglemmelig.

”Nogle er født til at stå på en scene, men selvom det ikke er alle, der har et naturtalent, så kan det sagtens læres, når blot du har den gode tale og mestrer de retoriske grundprincipper,” udtaler stifter Trine Bitsch.

Vi skriver taler i alle genrer. Hvad end du har brug for et sælgende oplæg til et lederseminar, en præsentation på dit studie eller en tale til din brud, så sørger vi for at formidle det du har på hjertet med respekt for dig og din personlige stil.