HVEM ER DANSKE TALESKRIVERE?

”ALLE KAN LÆRE AT HOLDE TALE”

Det kan virke angstprovokerende at stille sig op foran en forsamling af mennesker og holde en tale. Nogle mennesker mærker måske kropsligt ubehag som en bævende stemme, svedige håndflader eller måske endda en galoperende puls. Men sådan behøver det ikke være, hvis du spørger os hos Danske Taleskrivere.

Du kan sagens lære at holde gode taler – også selvom du ikke er født på en scene.

Vi hjælper dig til at få en behagelig oplevelse, når du holder din næste tale. Vi udstyrer dig med de rette værktøjer og en velstruktureret, situationsbestemt og mundtlig tale.

Uanset om du er brudgom, studerende, erhvervsleder eller politiker, så er vi parate til at hjælpe dig. Vores taleskrivere sørger for, at din tale kommer til at leve op til både dine og andres forventninger.

Vi har specialiseret os i at skrive, rette og rådgive om taler til både private og erhvervsliv. Derudover tilbyder vi at holde workshops på folkeskoler, gymnasiale uddannelsesinstitutioner, forvaltninger, kommunikationsafdelinger og på lederseminarer.

Alle der ønsker at blive bedre til at holde taler, oplæg eller præsentationer vil opleve, hvor meget de faktisk kan rykke sig, når blot de får de rigtige retoriske værktøjer.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre med din næste tale.

Trine Bitsch, indehaver

Skal det gå stærkt? Fortvivl ikke

Tidspres behøver ikke ødelægge din næste tale. Vi har både tiden og ekspertisen!

Vi sidder altid klar til at snakke med dig

Vi kommer gerne med gode råd over telefonen. Bare ring nu på tlf. 61777660.

Fast samarbejde med Danske Taleskrivere?

Vi kan være din virksomheds faste ekspert i taleskrivning og performancecoaching.

HVAD KAN DANSKE TALESKRIVERE TILBYDE?

Vi hjælper dig med at skrive din næste tale, uanset om du er i tidspres eller er nervøs for, om din tale virker efter hensigten. Vi har specialiseret os i at skrive taler, der rammer både hjerner, lattermuskler og hjerter. Vi har tilknyttet et stærkt hold, der har kompetencerne til at gøre din tale uforglemmelig.

”Nogle er født til at stå på en scene, men selvom det ikke er alle, der har et naturtalent, så kan det sagtens læres, når blot du har den gode tale og mestrer de retoriske grundprincipper,” udtaler stifter Trine Bitsch.

Vi skriver taler i alle genrer. Hvad end du har brug for et sælgende oplæg til et lederseminar, en præsentation på dit studie eller en tale til din brud, så sørger vi for at formidle det, du har på hjertet med respekt for dig og din personlige stil.