Få skrevet


Få skrevet din tale af en professionel

Vil du gerne holde en tale, der lever op til alle regler for god mundtlig kommunikation, så skal du vælge at få din tale skrevet af en af vores professionelle taleskrivere.

Hos Danske Taleskrivere går vi op i dialog og tillid. Vi mener kun, at vi kan levere gode taler ved at lytte til jeres behov og ønsker. Derfor kan du være sikker på, at når du vælger at indgå i et samarbejde med os, så vil din tale automatisk være skræddersyet til dig og dine behov.

Vi sørger altid for, at de taler vi leverer er tilpasse den situation, du står i og din tale vil derfor heller aldrig kunne holdes af en anden. Vi går derfor altid i dialog med dig omkring alle detaljerne for hvor, hvornår og hvorfor din tale skal holdes.

Når vi har skrevet talen, og du har godkendt den, så sørger vi naturligvis også får at vejlede dig til, hvordan du kan holde den. Vi har masser af erfaring i, hvordan du undgå at blive nervøs, inden du skal tage ordet.

VI SKRIVER DIN TALE

Vil du have skrevet en professionel tale? Så har Danske Taleskrivere eksperterne, der kan hjælpe dig. Læs mere her!

HASTER DET?

Skal du bruge en færdigskrevet tale inden for 24 timer? Så er turbo-talen en mulighed for dig. Læs mere her!

HVEM ER VI?

Vi hjælper privatpersoner, virksomheder, politikere og mange flere, der har behov for professionel hjælp til at skrive den gode tale. Læs mere her!

Hvilken pakke passer dig?

SKRIV SELV

Få rettet din tale professionelt
Skriv din tale selv, men få rettet den igennem af en professionel taleskriver. Få derudover en gratis guide med 5 gode råd til at holde den.

SKRIV MED

Bliv guidet af en erfaren taleskriver
Få personlig vejledning af en erfaren taleskriver. Du får talen rettet igennem bagefter og en gratis guide med 5 gode råd til at holde den.

FÅ SKREVET

Få skrevet din tale af en professionel
I tæt dialog med vores kompetente taleskrivere får du skrevet dit livs tale fra A til Z. Vi vejleder dig naturligvis også til, hvordan du holder talen.

Tips og tricks – gratis til dig:

Det siger nogle af vores mange kunder…

trine
info@kaspererling.dk